Drejtor

now browsing by category

 

Biografi e shkurtër

Driton Sulejmani është i lindur në Kumanovë më 28.07.1984. Shkollën fillore dhe të mesmën i kreu në vendlindje, kurse arsimimin e lartë në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë, fakulteti i Administrim Biznesit – Marketing Menaxhment. Më 2008 ishte zv.menaxher në kompaninë “Ednostavno Biro”, e cila implementonte projektin e qeverisëRead More