Aktivitete

now browsing by category

 

Drejtori i Muzeut të shkencave natyrore realizoi takim me kryetarin e komunës së Dojranit

Drejtori i Muzeut të shkencave natyrore z. Driton Sulejmani realizoi takim me kryetarin e komunës së Dojranit z. Ango Angov në të cilin u morrën vesh për funkcionalizimin e filiales së Muzeut të shkencave natyrore në Dojran gjë e cila do ndikojë pozitivisht në zhvillimin e turizmit në komunën eRead More

Muzeu i shkencave natyrore të Maqedonisë së Veriut pati bashkëpunim me shkollën fillore „Llazo Tërpovski“ për projektin „Llojet e rrezikuara të zogjëve në rrethinën tonë“

Drejtori i Muzeut të shkencave natyrore të Maqedonisë së Veriut z.Driton Sulejmani ishte present në shpërndarjen e mirënjohjeve për nxënësit e shkollës fillore „Llazo Tërpovski“ nga Shkupi për pjesmarrjen në projektin „Llojet e rrezikuara të zogjëve në rrethinën tonë“. Projekti i nxënësve të klasës 5b të shkollës fillore „Llazo Tërpovski“Read More

Takim pune me përfaqësuesit e Akademisë së shkencave të Maqedonisë

Takim pune me përfaqësuesit e Akademisë së shkencave të Maqedonisë, akademik Gligor Jovanovski dhe profesorin Petre Makreski. Muzeu i shkencave të natyrës do të jetë pjesë e projektit studimorë të mineraleve të Maqedonisë që do të përfshihen në një monografi të mbështetur nga Akademia e shkencave të Maqedonisë.