Активности

now browsing by category

 

Работна средба со претставниците на МАНУ

Работна средба со претставниците на МАНУ, академик Глигор Јовановски и професор Петре Макрески. Природонаучен музеј на Македонија ќе биде дел од истражувачкиот пројект на минералите во Македонија кои ќе бидат вклучени во монографија подржана од МАНУ.