Работна средба со претставниците на МАНУ

Работна средба со претставниците на МАНУ, академик Глигор Јовановски и професор Петре Макрески. Природонаучен музеј на Македонија ќе биде дел од истражувачкиот пројект на минералите во Македонија кои ќе бидат вклучени во монографија подржана од МАНУ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *